Am un server de Source pe nonsteam si m-am hotarat sa-l fac Steam, frumos de la cap la coada, tinand cont ca pe celalalt nu l-am facut eu si nu prea stiu multe despre servere de source. Acum pe server am cateva mape cu Death-Match, cateva cu Gungame, dar nu versiunea 5 si restul sunt normale. Am inceput sa refac serverul pe steam dupa tutorialele si explicatiile pe care le-am gasit aici, foarte bune de altfel si explicite, dar am o mare problema cu Gungame-le 5, mi se blocheaza serverul de la el si nu stiu ce sa-i fac. Am incercat mai demult si pe cel nonsteam sa-l instalez pentru ca-mi place foarte mult si am avut acceasi problema, pica serverul de la el. Imi merge frumos cu versiunea pe care o am acum dar eu vreau 5

. Am instalat serverul asa cum scrie in tutoriale, in ordinea care trebuie, merge gungamele cand sunt singura pe server, cand se mai conecteaza unu pica serverul. In consola apare "Server connection timed out", iar serverul da ceva de genul:
"The instruction at "0x380e1a8f" referenced memory at "0x00000010". the memory could not be "read". Click on Ok to terminate the program"...
Daca stie cineva cum sa-l fac sa mearga si ma poate ajuta, multumesc anticipat.