Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Februarie 05, 2012, 09:58:48

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Problema cu Gungame 5.  (Citit de 1205 ori)
G@bryel@
Incepator
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de email
« : Septembrie 18, 2009, 11:02:47 »

Am un server de Source pe nonsteam si m-am hotarat sa-l fac Steam, frumos de la cap la coada, tinand cont ca pe celalalt nu l-am facut eu si nu prea stiu multe despre servere de source. Acum pe server am cateva mape cu Death-Match, cateva cu Gungame, dar nu versiunea 5 si restul sunt normale. Am inceput sa refac serverul pe steam dupa tutorialele si explicatiile pe care le-am gasit aici, foarte bune de altfel si explicite, dar am o mare problema cu Gungame-le 5, mi se blocheaza serverul de la el si nu stiu ce sa-i fac. Am incercat mai demult si pe cel nonsteam sa-l instalez pentru ca-mi place foarte mult si am avut acceasi problema, pica serverul de la el. Imi merge frumos cu versiunea pe care o am acum dar eu vreau 5  Rânjet. Am instalat serverul asa cum scrie in tutoriale, in ordinea care trebuie, merge gungamele cand sunt singura pe server, cand se mai conecteaza unu pica serverul. In consola apare "Server connection timed out", iar serverul da ceva de genul:
"The instruction at "0x380e1a8f" referenced memory at "0x00000010". the memory could not be "read". Click on Ok to terminate the program"...
Daca stie cineva cum sa-l fac sa mearga si ma poate ajuta, multumesc anticipat.
Memorat
Baross
Administrator
Membru Full

Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Octombrie 04, 2009, 03:11:01 »

Voi incerca sa aflu un raspuns pentru tine de la cei care au creat acest mod. Intre timp poti incerca si tu tot acolo.

Adresa forumului: http://forums.gungame5.com/
Memorat
G@bryel@
Incepator
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Octombrie 06, 2009, 03:34:41 »

Stiam de adresa pe care ai lasat-o, am mai intrat acolo dar ce am gasit azi m-a facut sa ma razgandesc de a mai pune Gungame5 pe server:
"GunGame5 is coded in such a way that it will work with Steam-based clients only.This is how everyone that has legitimately purchased the game has to play it, and therefore we rely on that same environment when we are coding GunGame5. This is not going to change. We will not support any server or server administrator trying to get GunGame5 to work on a non-Steam platform."
Serverul intre timp l-am facut iar nonsteam, spre dezamagirea mea, deoarece pe steam nu juca aproape nimeni si-l tineam deschis degeaba.
Am pus Gungame5 asa cum trebuie, merge, dar nu merg toate chestiile pe care le are si pentru care imi place mie modul asta.
Daca voi stiti vre-un mod prin care il pot face sa mearga cu cateva din addonsurile pe care le are suplimentar, merci, daca nu, bafta in continuare.
Memorat
Baross
Administrator
Membru Full

Deconectat Deconectat

« Răspunde #3 : Octombrie 07, 2009, 09:03:34 »

Ce chestii nu merg? Tin minte ca facusem si eu un server de GunGame (nu mai stiu ce versiune) si am avut o problema...nu mergeau spawnpoint-urile. Adica spawna doar in baze, cand ar fi trebuit sa dea spawn pe toata harta.

Zi-mi ce addon-uri nu merg..poate pot sa te ajut cu ceva..desi nu promit.
Memorat
UnlimitedHD
Membru Junior
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Iunie 17, 2010, 02:24:28 »

Ce chestii nu merg? Tin minte ca facusem si eu un server de GunGame (nu mai stiu ce versiune) si am avut o problema...nu mergeau spawnpoint-urile. Adica spawna doar in baze, cand ar fi trebuit sa dea spawn pe toata harta.

Zi-mi ce addon-uri nu merg..poate pot sa te ajut cu ceva..desi nu promit.

Poate ai gresit datele  Clipeşte
Memorat

Ma puteti contacta daca vreti sa ma intrebati ceva legat de forum:

Proiecte noi in desfasurare pentru site-ului TutorialeCss.Com:
  • Dezvoltare forum                       [||||||||||||||||||||]
  • Mai multe tutoriale pentru jocuri   [||||||||||||||||||||]
  • Tutoriale&Crack-uri pentru Steam [||||||||||||||||||||]
  • Creare server de CSS pe linux     [||||||||||||||||||||]

Care e in stare sa intretina un server prin donatii sa-mi dea PM, va fi rasplatit. Vreau sa dezvolt acest site!!! 
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: